Yabancı Diller Yüksekokulu

REKTÖRÜMÜZ SN. PROF. DR. ÖMER ÇOMAKLI YÜKSEKOKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Atatürk Üniversitesi Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI, Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Sezai ERCİŞLİ 02.01.2019 Salı günü Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Yeni Nesil Üniversite Projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Sn. Rektörümüz ziyaretin amacını şu sözleriyle ifade ettiler.

Sorunların çözümünde ana ilke olarak belirlediğimiz rasyonel, pratik ve  yerinde çözüm odaklı yaklaşımı fakülte ziyaretlerimizde uygulamaya koyuyoruz.  Bu kapsamda incelemelerde bulunmak üzere geldiğimiz Yabancı Diller Yüksekokulumuzda  görevli akademisyenlerimizle bir araya geldik”

Ayrıca Rektörlük ekibinin Üniversitemizde gerçekleşecek olan ileriye dönük projelerin de sunulduğu ziyaret Yüksekokulumuza önemli bir motivasyon kaynağı olmuştur. Sn. Rektör Hocamıza, Sn. Rektör Yardımcımıza ve Rektörlük ekibine derin şükranlarımızı sunarız.