Rus Dili ve Edebiyatı

RUS DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜNÜN “МЕЖКУЛЬТУРНЫЕ ДИАЛОГИ В СТУДЕНЧЕСКОЙ СРЕДЕ" ÖĞRENCİ ORTAMINDA KÜLTÜRLERARASI DİYALOGLAR” ETKİNLİĞİ

Bölümümüz öğretim üyeleri ve öğrencileri, üniversitemizle ikili anlaşma gerçekleştiren Ukrayna’nın Ternopil Volodymyr Hnatiuk Milli Pedagoji ve Khmelnytsky Milli Pedagoji Üniversiteleri ile ortak düzenlenen yuvarlak masa etkinliğine katılmışlardır. Staj programı çerçevesinde düzenlenen “Öğrenci Ortamında Kültürlerarası Diyaloglar” (Межкультурные диалоги в студенческой среде)  konulu etkinlik, Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hadi Bak, bölümün diğer öğretim üyeleri, öğrenciler ve adı geçen üniversitelerden öğretim üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin aktif olarak söz hakkı aldığı etkinlikte konu ile ilgili görüş ve deneyimler paylaşılmış, soru-cevap şeklinde değerlendirmeler yapılmıştır.

Paylaş Paylaş Paylaş
Atatürk