Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Rus Dili ve Edebiyatı

Rus Dili ve Edebiyatı Öğrencileri Tabyalarda Tarihi Bir Yolculuğa Çıktı

Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri, Bölüm öğretim üyelerinden Muhammed Taşkesenligil’in organize ettiği Erzurum gezisine katıldı. Gezide Erzurum Tabyaları ve Kars kapı Şehitliği’ni ziyaret eden öğrencilere, değerli bilgileriyle araştırmacı-yazar Abdurrahman Zeynal rehberlik etti. Araştırmacı-yazar Abdurrahman Zeynal’ın verdiği değerli bilgilerin ışığında adeta tarihi bir yolculuğa çıkan öğrenciler, sonrasında Erzurum Kış Spor Tesislerini ve Atlama Kuleleri’ni gezdiler. Burada Curling sporu hakkında öğrencilere bilgiler verildi ve onlara bu spor dalını uygulamalı olarak deneme imkanı sağlandı. Gezinin başında tarihi yerleri ziyaret eden ve sonrasında da spor tesislerini gezen öğrenciler ve bölümün öğretim üyeleri, bu geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek gezi için desteklerini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya, organizasyonun gerçekleşmesinde katkıları bulunan Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bahar Demir’e ve Prof. Dr. Erol Kürkçüoğlu’na, spor tesislerini gezmek için kendilerine yardımcı olan Gençlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e ve kendilerine bu anlamlı gezide rehberlik eden araştırmacı-yazar Abdurrahman Zeynal’a teşekkürlerini ilettiler.