SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI DOĞAN’DAN REKTÖR ÇOMAKLI’YA ZİYARET

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete ekibiyle birlikte gelen Başkan Doğan’a Genel Başkan Yardımcıları Abdullah Duman, Sinan Kuluöztürk, Yasin Barutçu, Mustafa Irgatoğlu, ve Erzurum Şube Başkanı Ramazan Tortum ile şube yönetimi eşlik etti.

Erzurum’un sağlık açısından bölgesi için önemli bir şehir olduğuna dikkat çeken Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, şehrin sağlık merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Atatürk Üniversitesinin personel memnuniyeti ve hasta sağlığını gözeterek kalitesine ve tecrübesine yakışır çalışmalar yaptığını belirten Doğan, üniversite hastanelerinin üstlendiği misyonu önemsediğini aktararak, sağlık çalışanlarına vermiş olduğu destek ve sendikalara bakış açısı ile yaklaşımından dolayı Rektör Çomaklı’ya teşekkür etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Çomaklı ise, Atatürk Üniversitesinin özellikle sağlık alanında yaptığı çalışmalardan bahsetti. Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrencilerin, yetişmiş personel açısından büyük önem arz ettiğini belirten Çomaklı şunları söyledi: “Üniversite hastanemiz sadece Erzurum’a değil bölgemize hatta bize yakın olan çevre ülkelerden gelen hastalara hizmet veriyor. Burada çalışan personelimizin haklarını gözeterek onlara her türlü imkânı sağlıyor ve desteğimizi veriyoruz” şeklinde konuştu.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ – 28.09.2023