ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BAYRAMLAŞMA GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Atatürk Üniversitesi yöneticileri ve personeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Atatürk Üniversitesi Konukevi 1’de düzenlenen bayramlaşma törenine, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Çelik, Prof. Dr. Sezai Ercişli, Genel Sekreter Doç. Dr. Remzi Şahin, Genel Sekreter Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Şendoğan Karagöz, Yrd. Doç. Dr. Neslihan Kulözü, Hamit Hatunoğlu, Mustafa Coşkun ile üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı.

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde mübarek Kurban Bayramını kutlamanın huzuru içerisinde olduklarını belirten Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, tüm İslam dünyasına barış ve huzur dileyerek, üniversitede görev yapan akademik ve idari personelin bayramını kutladı.

Bayramlaşma törenine ayrıca, Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz de iştirak etti. Atatürk Üniversitesi yöneticileri, akademik ve idari personelle bayramlaşan Vekil Deligöz, kendisinin de Atatürk Üniversitesi gibi güzide bir üniversiteden mezun olduğunu söyleyerek burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

BASIN  MERKEZİ