Personel Daire Başkanlığı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İŞÇİ (TEMİZLİK / GÜVENLİK) İTİRAZ SONUCU KESİNLEŞMİŞ KAZANAN ADAY LİSTESİ

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere alım süreci devam eden Sürekli İşçi (Güvenlik Görevlisi / Temizlik İşçisi) itiraz sonrası kesinleşmiş liste aşağıda ilan edilmiştir.
Asıl olarak kazanan adaylar, 11.02.2020 tarihinde, güvenlik görevlisi kadrosuna atanmaya hak kazanan adaylar Koruma ve Güvenlik Müdürlüğüne, Temizlik İşçisi kadrosunu kazanan adaylar ise Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Başhekimlik Personel ve Özlük Birimine başvurarak, görevlerine başlayacaklardır.
Asıl olarak kazanan adaylardan göreve başlamayan olursa, ilan edilen yedek adaylar sırasıyla Üniversitemiz web sayfasından duyurulmak suretiyle ilan edileceklerdir. (Göreve başlamak üzere ilgili birime müracaat eden adaylardan herhangi bir evrak istenilmemektedir.)
Paylaş Paylaş Paylaş