İMH YÜKSEK İSTİŞARE KURULU BAŞKANI GÜNEY’DEN
REKTÖR ÇOMAKLI’YA ZİYARET

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) tarafından düzenlenen 11. Bölge Koordinasyon ve Hizmetiçi Eğitim Toplantısına katılmak üzere Erzurum’a gelen Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Çomaklı, İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin düzenlediği etkinlikleri yakından takip ettiğini dile getirdi. Erzurum’daki Sivil Toplum Kuruluşları, vakıf ve derneklere sık sık misafir olduklarını kaydeden Çomaklı, yakın zamanda İMH Erzurum şubesini ziyaret ettikleri hatırlattı. Üniversitenin fiziki yapılanması, akademik ve idari personel ile öğrenci sayısının yanı sıra yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Rektör Çomaklı, İnsan ve Medeniyet Hareketi derneği ile sürekli iletişim halinde olacaklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı Mehmet Güney’e teşekkür etti.

Üniversite ve lise gençliğinin ahlaki ve zihni gelişimi için nitelikli faaliyetler düzenlediklerini, bu bağlamda yükseköğretime büyük önem verdiklerini aktaran İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, gençlerle sürekli iletişim halinde olduklarını, ilim, kültür ve sanat başta olmak üzere birçok alanda Atatürk Üniversitesi ile paydaş olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Misafirperverliği ve gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür eden Güney, kendisine ve ekibine başarılar diledi.

HABER MERKEZİ