KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Çomaklı mesajında şu ifadelere yer verdi:

❝Müslümanlar için bir büyük müjdenin adıdır Kadir Gecesi.  Bin aydan daha hayırlı olan bu gece Ramazan ayının sonuna geldiğimizi ve bayrama kavuşmaya az kaldığını haber verir.  Ancak bu anlamlarının ötesinde Allah’ın af ve mağfiretine kavuşmayı, Rıza’i İlahiyeye mazhar olma ümidimizi de içinde barındırır.

Bütün kâinatın hayırla dolduğu bu gece ellerimizi açıp af, mağfiret, sağlık, sıhhat, esenlik ve barış dileyeceğiz. Savaşların son bulduğu, hastalıkların yakamızı bıraktığı, yoksulun doyduğu, hasret kalanların kavuştuğu, paylaşmanın ve halden anlamanın maneviyatının dört bir yanımızı sardığı mübarek Kadir Gecesini inşallah ihya edeceğiz.

Allah’ın insanlara Peygamberi vasıtasıyla son kitabı olan Kur’an’ın indirildiği bu gece, Rabbimizden bütün duaların kabul olmasını, bir daha ki Kadir Gecesine sağlık ve afiyetle kavuşmayı diliyoruz.❞

Prof. Dr. Ömer  ÇOMAKLI
REKTÖR