MİLLETVEKİLİ ILICALI, REKTÖR ÇOMAKLI’YI ZİYARET ETTİ

Atatürk  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam  ediyor.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret eden Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Rektör Çomaklı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Atatürk Üniversitesi’nin Türkiye’nin en gelişmiş ve en köklü üniversitelerinden biri olduğunu belirterek, Erzurum milletvekilleri olarak üniversitenin tüm çalışmalarına destek vermek için hazır olduklarını söyledi. Ilıcalı ayrıca, Kalkınma Bakanlığı’ndan Erzurum’un bir cazibe merkezi olacağı müjdesini de aldıklarını ifade etti.

Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’nın nazik ziyaretlerine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Atatürk Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler vererek, üniversitelerin ortaya koydukları bilim ve teknolojinin aktarılması için büyük bir özveriyle çalışacaklarını belirtti. Rektör Çomaklı, üniversitenin toplumla beraber her alanda katkı veren bir üniversite olacağını vurgulayarak, var olan potansiyeli ülkemize ve milletimize aktararak hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

BASIN  MERKEZİ