MİLLETVEKİLİ TAŞKESENLİOĞLU BAN, TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDU

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı tebrik ederek Araştırma Üniversitesi seçilmeleri nedeniyle hayırlı olsun dileklerini iletti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Atatürk Üniversitesinin büyük bir üniversite olduğunu söyleyen Zehra Taşkesenlioğlu Ban: “Yenilikçi, kalite anlayışı yüksek, üniversite-sanayi iş birliğinin çok daha ileri seviyede olduğu ve akademik sıralamalarda daha öne çıkmış bir eğitim kurumu olan üniversitemizin bu yeni süreçle beraber başarı çıtasını daha da yukarı taşıyacağına yürekten inanıyorum. Kazanılan bu unvanla birlikte yapılan çalışmaların karşılığını alan Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı nezdinde tüm üniversite ailesine tebriklerimi iletiyorum. Erzurum’u ileriye taşıyacak hamlenin en önemli ayağını üniversitelerimiz oluşturuyor. Bu noktada bizler de elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına yönelik yapılacak çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Rektör Çomaklı: “Bu Unvan Şehrimizin Topyekûn Kalkınmasına Katkı Sağlayacak”

Ziyareti ve iyi dilekleri için Milletvekili Taşkesenlioğlu Ban’a teşekkür eden Rektör Çomaklı ise: “Uluslararası rekabette Türkiye’nin gücüne güç katacak, Erzurum’a ve bölgesine toplumsal katkı, eğitim ve Ar-Ge çalışmalarıyla ivme kazandıracak plan, proje ve hedeflerimiz var. Üniversiteler, ürettiği bilgiyle kente bir değer katmalı. Biz de göreve geldiğimiz günden itibaren üniversitemizin kapılarını şehrimize açarak bütünleşmenin ilk adımını attık. Aradan geçen zaman boyunca bu birliktelik daha da güçlendi ve kentin gelişmesine olumlu yansımaları oldu. Son olarak elde edilen Araştırma Üniversitesi unvanı da sadece bizlerin değil tüm şehrin büyümesine ve ilerlemesine vesile olacaktır. Bu düşüncelerle mutluluğumuza ortak olan Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret, iyi niyet temennileriyle sona erdi.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ – 26.01.2022