OTİZM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ, REKTÖR KOÇAK’I ZİYARET ETTİ

“Otizm Günü” münasebetiyle Erzurum Otizm Gönüllüleri Derneği, üyeleri Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Otizm Eylem Planında da yer alan otistik bireylere ve ailelerine yönelik eğitim, bakım, tedavi ve sosyal etkinliklerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi hakkında görüş alış verişinde bulunulan ziyarette Rektör Koçak, Otistik bireylerin ve ailelerinin eğitim, sağlık ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, çalışmaların bu doğrultuda ilerlemesinin çok önemli olduğunu belirterek, Atatürk Üniversitesi tarafından, otistik bireylerin eğitimi için yetersiz olan uzman eğiticilerin yetiştirilmesi ve ihtiyaç duyulan fiziksel imkânların sağlanmasına katkı sağlanacağını söyledi.

BASIN  MERKEZİ