REKTÖR ÇOMAKLI, ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 103. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü Kars Kapı Şehitliği’nde düzenlenen törende kutlandı.

Sabah saatlerinde Kars Kapı Şehitliği'nde düzenlenen törene, Vali Seyfettin Azizoğlu, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Arslan askeri erkân, şehit aileleri ve öğrenciler katıldı.

Anıta çelenk konulmasıyla başlayan tören, saygı atışı ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleşti.

Törenin ardından Kars Kapı Şehitliği ve Asri Mezarlıkta bulunan Polis Şehitliğini ziyaret eden Rektör Çomaklı, dualar okuyarak şehitliğe karanfil bıraktı.

BASIN MERKEZİ