REKTÖR ÇOMAKLI’DAN YENİ BAŞKANLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle ayrılan merkez ilçe belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ve yeniden Aziziye Belediye Başkanlığına seçilen M. Cevdet Orhan’ı ziyaret eden Rektör Çomaklı, mazbatalarını alarak göreve başlayan belediye başkanlarına hayırlı olsun dileklerini iletti.

İlk olarak Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ı ziyaret eden Rektör Çomaklı, burada Başkan Uçar ile bir süre sohbet etti. Yakutiye ilçesinin merkez konumda olması ve Erzurum’un tarihi ve kültürel birçok eserine ev sahipliği yapması hasebiyle önem arz ettiğini söyleyen Rektör Çomaklı, Yakutiye’nin, adeta şehrin yüzü olduğuna işaret ederek, Başkan Uçar’a yeni görevinde başarılar diledi.

Yakutiye Belediye Başkanlığının ardından Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ile bir araya gelen Prof. Dr. Çomaklı, Başkan Sunar’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, çeşitli konularda istişarede bulundu. Erzurum’un belediyeleri dahil tüm kurumlarla şehrin geleceği için çeşitli iş birlikleri yapmaya hazır olduklarına değinen Rektör Çomaklı, ortak paydada buluşmanın kurumların gücüne güç katacağını aktardı.

Son olarak Aziziye Belediye Başkanlığına giden Çomaklı, 5 yıl Aziziye ilçesine hizmet eden ve ardından ilçe halkının teveccühüyle yeniden başkanlığa seçilen M. Cevdet Orhan’ı ziyaret etti. Orhan’ın yeniden başkan seçilmesinin yarım kalan projelerin tamamlanması açısından önemli olduğuna vurgu yapan Rektör Çomaklı, Aziziye’nin tanıtılmasında önemli bir paya sahip olan termal turizmin, Başkan Orhan önderliğinde daha ileri bir seviyeye geleceğini ümit ettiğini söyledi.

Rektör Çomaklı’nın ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Yakutiye, Palandöken ve Aziziye Belediye Başkanları, kadim şehrin köklü üniversitesi olan Atatürk Üniversitenin Erzurum’a büyük katma değer sağladığını belirterek, ziyaretlerinden dolayı Rektör Çomaklı’ya teşekkür ettiler.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ