REKTÖR ÇOMAKLI, İYİ PARTİ YÖNETİCİLERİNİ AĞIRLADI

Üniversite-toplum iş birliği çerçevesinde kamu kurumu yöneticileri, STK, dernek ve vakıf temsilcileriyle bir araya gelen Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, bu kapsamda İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar ve yönetimini makamında ağırladı.

İl yönetimiyle birlikte Rektör Çomaklı’yı ziyaret eden Başkan Kırkpınar, yapılan çalışmaları takdir ettiklerini ve Atatürk Üniversitesinin şehrin yüz akı kurumlarından biri olduğunu dile getirerek üniversitenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti.

Atatürk Üniversitesinin şehrin paydaşlarıyla bir araya gelmesinin oldukça önemli olduğuna ve Erzurum’un gelişimine de katkı sağladığına değinen Kırkpınar, Rektör Çomaklı’yı samimi gayreti ve çalışkanlığı dolayısıyla tebrik etti.

Ziyaretleri nedeniyle Kırkpınar ve yönetimine teşekkür eden Prof. Dr. Çomaklı, Atatürk Üniversitesinin son zamanlarda ülke çapında ilgi gören projelerini misafirleriyle paylaştı. Erzurum'da yüksek öğrenimin kalitesinin artması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Çomaklı, hayata geçirilen projelerin Erzurum’un kalkınmasına önemli ölçüde ivme kazandırdığını söyledi.

Ziyaret, iyi niyet ve temennilerle son buldu.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ – 02.03.2021