REKTÖR HACIMÜFTÜOĞLU MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, göreve başlamasının ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulunan misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor. Erzurum’un önde gelen isimleri ve kurum temsilcileri, Hacımüftüoğlu’na olan tebriklerini ileterek, üniversite ile şehrin kalkınması ve gelişimi için yapılacak çalışmalara dair görüş alışverişinde bulunuyor.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyaretlerde misafirler, üniversitenin Erzurum’a katkılarının daha da artacağına inandıklarını ifade ederken, Hacımüftüoğlu da ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti konuklarıyla paylaştı.

Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu: "Atatürk Üniversitesi olarak, bölgemizin ve ülkemizin gelişimi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. İş birliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirerek üniversitemizi ve şehrimizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağız" dedi.

Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında; şehrin ve bölgenin eğitim, sağlık, spor, kültür ve sosyal alanlardaki kalkınması için yapılabilecek projeler ve ortak çalışmalar üzerinde de duruldu.

Misafirler, Atatürk Üniversitesinin Erzurum’a sunduğu değerli katkıların devam edeceğine olan inançlarını vurgulayarak, Prof. Dr. Hacımüftüoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Hacımüftüoğlu ise, ziyaretlerin kendisine ve üniversite yönetimine güç kattığını belirterek, tüm misafirlere teşekkür etti ve Atatürk Üniversitesinin kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu dile getirdi.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ – 28.08.2024