VALİ YARDIMCISI TERZİ’DEN REKTÖR ÇOMAKLI’YA VEDA ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararname ile Rize’nin Pazar ilçesine kaymakam olarak atanan Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında, samimi bir havada gerçekleşen ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Çomaklı, görev yaptığı süre içerisinde Erzurum’a yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Yardımcısı Ayhan Terzi’ye teşekkür etti. Terzi’nin görevini başarılı bir şekilde yürüttüğünü belirten Rektör Çomaklı, Erzurum’da gösterdiği gayret ve çalışma azmini, bundan sonraki görevlerinde de göstereceğine yürekten inandığını ifade ederek nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Erzurum’da görev yaptığı süre boyunca Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın desteğini yakından hissettiğini dile getiren Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Rektör Çomaklı’ya teşekkür etti.

Ziyaret, iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

HABER MERKEZİ