BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Ziraat Fakültesi

Türkiye'de Tarım Öğretiminin 172. Yıl Dönümü Kutlama Töreni

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü, Ziraat Fakültesi ve Ziraat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen, Türkiye’de Tarım Öğretiminin 172. Yılı Kutlama Programı, Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleşti.

Programa, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇELİK, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ziraat Yüksek Mühendisi Hasan ÖZLÜ, Vali Yardımcısı Ünal COŞKUN, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mevlüt DOĞAN, Ziraat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Erdal ŞENGÜL, akademisyenler, çiftçiler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından 2017 yılında profesör, doçent ve yardımcı doçent unvanı alan öğretim üyelerine belgeleri verilerek akademik giysileri giydirildi. Daha sonra ise meslekte 30 yılını tamamlayan öğretim üyelerine ve Erzurum’da gerçekleştirdikleri tarımsal faaliyetleriyle tarım camiasına örnek olan çiftçilere plaketleri verildi.

Rektör ÇOMAKLI ise Müsteşar Yardımcısı Hasan ÖZLÜ’ye programa katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.