ÜNİVERSİTEMİZE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERE UYUM PROGRAMI

Üniversitemiz bünyesinde faaliyetlerini yürütmekte olan ön lisans ve lisans programlarına 2019-2020 eğitim-öğretim yılında yerleştirilmiş olan öğrencilere, üniversitemiz birimleri ve şehrimizde bulunan kurum ve kuruluşların faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere Rektörlüğümüz koordinasyonunda bir uyum programı düzenlenecektir. Program; 2-4 Ekim 2019 tarihleri arasında (3 gün boyunca) merkez kampüste, Rektörlük arka bahçesi, 15 Temmuz Milli İrade Salonu ve Mavi Salonda, 10.00 ile 16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Program kapsamında eğitime yeni başlayan tüm öğrencilerinizin 3 gün boyunca ekteki programda belirtilen tüm etkinliklere danışmanları refakatinde katılımları hususunda gereği önemle rica olunur.