YAZ OKULU SONRASI MEZUNİYET TEK DERS SINAVI

Mezuniyet Tek Ders sınavı 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 14.00’da yapılacaktır.  Mezuniyet Tek Ders Sınavına girecek olan öğrencilerin 24 Ağustos Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar Bölüm Sekreterliklerine e-posta yolu ile başvurmaları gerekmektedir.

Sınava girecek olan öğrencilerin, sınav saatinden önce, sınavı yapacak olan öğretim üyesine bir e-posta göndererek sınava gireceklerini belirtmeleri gerekmektedir.

Sınavı yapacak olan öğretim üyesinin, sınav sorularını içeren pdf formatındaki dosyayı öğrenciden gelen e-posta adresine saat 14.00’da göndermesi gerekmektedir.

Soruları çözen öğrenciler, cevap kağıtlarını uygun bir formatta, kendilerine verilen sınav süresi sonunda yine dersin öğretim üyesinin e-posta adresine göndermek zorundadır.