YENİ NESİL ÜNİVERSİTE VİZYONU KAPSAMINDA 87 İŞ PAKETİ ÜRETİLDİ

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı öncülüğünde devam eden, sekreteryasını Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Biriminin yaptığı Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

BAP Koordinatörlüğü toplantı salonunda Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın yönetiminde, Rektör Yardımcıları ve Dekanların katılımıyla gerçekleştirilen toplantılarda genel değerlendirme yapılarak yol haritası belirlendi ve alt birim yöneticileri ile yapılacak görüşmelerin hazırlıkları tamamlandı.

Bu toplantılarda eğitim, araştırma ve topluma katkı sistem tasarımları tamamlanarak üniversitedeki dönüşümün sağlanması için 87 iş paketi üretildi. Bu iş paketleri, ilgili rektör yardımcılarına dağıtılarak alt faaliyet alanlarının belirlenmesi aşamasına geçildi.

Rektör Çomaklı başkanlığında gerçekleşen 5 toplantı sonucunda alınan kararla, birim yöneticileriyle değerlendirme çalışmaları başlatıldı. Bu çalışmalarda; araştırma, Proje Ofisi faaliyetleri, eğitim faaliyetleri, toplumsal katkı, uluslarasılaşma, kariyer çalışmaları, öğrenci kulüpleri, Teknokent entegrasyonu, öğretim üyelerinin farklı alanlardaki birimlere katkılarının araştırılması, yeni birimlerin tanıtımı, mezunlarla ilişkiler ile sosyal, kültürel ve yardım faaliyetleri konularında birim yöneticileri rapor hazırlayacak.

Söz konusu çalışmalar kapsamında birim yöneticilerinden her ayın 3. günü sözlü sunum ve yazılı raporların alınmasına karar verilen toplantılarda bütünleşik araştırma sistem tasarımı üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ