BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Ziraat Fakültesi

Fakültemiz Yarım Asır Sonra Yeniden Mezunlarıyla Buluştu

Fakültemize 08.05.2018 tarihinde gelen 1968 mezunlarını, Dekanımız Prof. Dr. Ahmet ÇELİK karşıladılar. Dekanımız, fakülte gezisinin ardından yaptığı konuşmada fakültemizde yaşanan değişimleri anlattı ve rakamlarla fakültenin performansını ortaya koydu. Yarım asır sonra mezunlarımızla yeniden karşılaşmanın heyecan verici olduğunu ifade eden dekanımız bu ve benzeri buluşmaların hatıraların tazelenmesi ve aidiyet duygusunun gelişmesi açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

Mezunlar adına emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ziya YURTTAŞ ve iş adamı Ahmet ÇELEN birer konuşma yaptılar ve üniversitenin geldiği nokta ve mevcutta uyguladığı yeni nesil üniversite vizyonunun heyecan verici olduğunu belirttiler. Ahmet ÇELEN, üniversite sanayi işbirliğinin önemine vurgu yaparak, memuriyet dışında iş dünyasında önemli alternatifler olduğunu ve girişimcilik derslerinin bu kapsamda büyük önem taşıdığı ifade etti.