Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Personel Daire Başkanlığı

Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü 2018 Yılı Sözleşmeli Personel (4/B) Alımı İlanı

Unvan

Adet

Öğrenim Durumu

Aranılan Nitelikler

Hemşire

Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak.

Hemşire

Lise

Hemşirelik bölümü ortaöğretim programından mezun olmak. Yoğun Bakım Hemşireliği, Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği, Hemşirelik Süreci ve Hemşirelik Bakımı Uygulamaları, Emzirme Danışmanlığı, Neonatal Resüsitasyon Programı (NRP), Stoma ve Yara Bakımı Hemşireliği veya Acil Bakım Hemşireliği sertifikalarından en az birisine sahip olmak.

Anestezi Teknikeri

Önlisans

Anestezi bölümü önlisans programından mezun olmak

Radyoloji Teknikeri

Önlisans

Tıbbi görüntüleme teknikleri bölümü önlisans programından mezun olmak

Radyoloji Teknisyeni

Lise

Radyoloji teknisyenliği bölümü ortaöğretim programından mezun olmak

Laborant

Ön lisans

Tıbbi laboratuvar teknikleri bölümü ön lisans programından mezun olmak

Fizyoterapist

Fizyoterapi ve rehabilitasyonu bölümü lisans mezunu olmak

Eczacı*

Eczacılık Fakültesi lisans mezunu olmak

Psikolog

Psikoloji bölümü lisans mezunu olmak

Diyetisyen

Beslenme ve diyetetik bölümü lisans mezunu olmak

*Eczacı  "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" uyarınca 1 sayılı cetvelde sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel unvanları arasında bulunduğundan eczacılar için KPSS şartı aranmamakta olup adaylar mülakat yolu ile alınacaktır.

ADAYLARDA ARANACAK

GENEL KOŞULLAR

1. Başvuracak Adaylar 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartları haiz bulunmak.

2. Adaylar mezuniyetine göre lisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, ön lisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı, meslek lisesi mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

3. Adayın, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunda atamaya engel durumu bulunmamak.

ÖZEL  KOŞULLAR:

• Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Belirtilen özel şartları, ilan tarihinin ilk günü itibariyle sağlıyor olmak.

BAŞVURU  İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

• Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Diploma/ Geçici Mezuniyet Belgesi Fotokopisi
  • İlgili 2016 KPSS Sonuç Belgesi
  • Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü’nün web adresinden temin edilecek başvuru formu
  • Aranan niteliklerde şartlara haiz belgelerin ibrazı
  • Adli sicil kaydı

BAŞVURU:

Müracaatlar, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (10.08.2018 / 27.08.2018) mesai saati bitimine kadar Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğüne yapılacaktır.  Başvurular haftasonu ve bayram  tatili süresince de alınacaktır

https://atauni.edu.tr/saglik-arastirma-ve-uygulama-merkezi sitesinde hazırlanan başvuru formu  ve istenilen belgeler ile birlikte Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü İnsan Kaynakları Birimine şahsen başvurmaları gerekmekte olup,  postayla- kargoyla yapılacak başvurular  kesinlikle geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURULARIN  DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLAR:

Sonuçlar, başvuru bitim tarihini takip eden 10 işgünü içinde www.atauni.edu.tr ve   https://atauni.edu.tr/saglik-arastirma-ve-uygulama-merkezi adresinden ilan edilecektir. Her kadronun iki katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuru olmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar sırası ile çağırılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru  Adres ve İletişim Bilgileri

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü