Güzel Sanatlar Enstitüsü

TURNİTİN Benzerlik Programı

İTHENTİCATE İNTİHAL ÖNLEME VE BENZERLİK PROGRAMI

İlgili programın erişim çalışmalarının yapılabilmesi, iThenticate programına erişim sağlanması için, programı kullanmak isteyen hakemlik, dergi editörlüğü, vb. görevler yapan öğretim üyelerinin Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca sadece sisteme tanımlama işlemleri yürütülecektir. Tanımlama işlemleri haricindeki kullanıma yönelik diğer bütün işlemler kullanıcı tarafından yapılacaktır.

İlgili öğretim üyelerinin sisteme tanımlanması için ihtiyaç duyulan bilgiler şunlardır;

Unvanı:

Ad Soyadı:

Fakülte/Bölüm:

E-posta Adresi:(@atauni.edu.tr uzantılı)

Dahili Telefon:

Bilgilerinizi kutuphan@atauni.edu.tr adresine gönderdikten sonra Kütüphane sistem yöneticisi tarafından tanımlama yapılarak kullanıcının belirtmiş olduğu e-posta adresine programa giriş için kullanacakları şifre program tarafından otomatik olarak gönderilecektir.

Bu kullanıcı adı ve şifreyi

www.iThenticate.com

adresindeki “login” alanına yazıldığında sisteme giriş yapılmış olacaktır. Programa ilk girişinizde sistem sizden yeni bir şifre belirlemenizi isteyecektir. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz.