Bilgi Rehberleri

Ders Kayıt

KATKI PAYI & ÖĞRENİM ÜCRETİ

Ödeme Yapıp / Yapmayacağınızı Öğreniniz

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)'ne, kullanıcı adınız ve parolanızı yazarak giriş yapıp, “Kişisel Bilgiler” linki altında yer alan “Özlük Bilgileri” menüsüne tıklayınız.

Açılan ekranda ödeme yapıp yapmayacağınızı, yapacak iseniz ödeme yapacağınız miktarı öğrenebilirsiniz. Birden fazla programa kayıtlı iseniz, ekranın en sağında yer alan “Birim Seçiniz” sekmesi ile kayıt yaptıracağınız programa ait ödeme bilgisini öğrenebilirsiniz.

Öğrencilerimizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı borçlandırma işlemleri, 01 Temmuz 2021 tarih ve 31528 sayılı Resmî Gazete`de yayımlanarak yürürlüğe giren 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri ile İlgili  Cumhurbaşkanı Kararı'na bağlı olarak yapılacaktır.

Ödeme yapılırken hesap numarası veya T.C. No. belirtilmeyecektir,

Ödemeler bankaya öğrenci numarası belirtilerek yapılacaktır. Öğrenci numaranızı öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Atatürk üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı katkı payı / öğrenim ücretleri için tıklayınız.

Üniversitemizin II. Öğretim ve Uzaktan Eğitim programlarına yerleştirilen öğrenciler, öğrenim ücretlerini Vakıflar Bankası ile Halk Bankası (ATM’ler, Şubeler, İnternet Bankacılığı) veya Ziraat Bankası (Atm’ler ya da İnternet bankacılığı) ya da Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS)’nde yer alan ONLİNE TAHSİLAT menüsü ile kredi kartıyla da yatırabilirler.

Online tahsilat yardım kılavuzuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Atatürk
Üniversitesi