Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Bilgi Rehberleri

Katkı Payı & Öğrenim Ücreti

Ödeme Yapıp / Yapmayacağınızı Öğreniniz

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)'ne, kullanıcı adınız ve parolanızı yazarak giriş yapıp, “Kişisel Bilgiler” linki altında yer alan “Özlük Bilgileri” menüsüne tıklayınız.

Açılan ekranda ödeme yapıp yapmayacağınızı, yapacak iseniz ödeme yapacağınız miktarı öğrenebilirsiniz. Birden fazla programa kayıtlı iseniz, ekranın en sağında yer alan “Birim Seçiniz” sekmesi ile kayıt yaptıracağınız programa ait ödeme bilgisini öğrenebilirsiniz.

Öğrencilerimizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı borçlandırma işlemleri, bakanlar kurulu tarafından kabul edilip, 07 Temmuz 2018 tarih ve 30471  sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları Ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar“a bağlı olarak yapılmıştır.

Ödeme yapılırken hesap numarası veya T.C. No. belirtilmeyecektir,

Ödemeler bankaya öğrenci numarası belirtilerek yapılacaktır. Öğrenci numaranızı öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Atatürk üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı katkı payı / öğrenim ücretleri için tıklayınız.

Üniversitemizin II. Öğretim ve Uzaktan Eğitim programlarına yerleştirilen öğrenciler, öğrenim ücretlerini Vakıflar Bankası ile Halk Bankası (ATM’ler, Şubeler, İnternet Bankacılığı) veya Ziraat Bankası (Atm’ler ya da İnternet bankacılığı) ya da Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS)’nde yer alan ONLİNE TAHSİLAT menüsü ile kredi kartıyla da yatırabilirler.

Online tahsilat yardım kılavuzuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.