MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ YILDIZ’DAN REKTÖR HACIMÜFTÜOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Erzurum İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, eğitim alanındaki iş birliği ve ortak projeler ele alındı. Ziyaret sırasında Yıldız, Prof. Dr. Hacımüftüoğlu'nu tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Erzurum'un eğitim alanında daha ileriye taşınması için Atatürk Üniversitesi ile her zaman yakın iş birliği içinde olduklarını ifade eden Yıldız: "Atatürk Üniversitesi, Erzurum’un ve bölgemizin bilimsel ve sosyal gelişiminde çok önemli bir yere sahip. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, üniversitemizle ortak projeler geliştirerek eğitimde kaliteyi artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu ise İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’a nazik ziyareti için teşekkür ederek: “Atatürk Üniversitesi olarak Erzurum’un eğitim vizyonuna katkı sunmak için Millî Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Ortak hedefimiz, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak ve şehrimizin eğitim seviyesini daha da yukarı taşımaktır” şeklinde konuştu.

Görüşmede, üniversite ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki mevcut iş birliklerinin daha da güçlendirilmesi ve yeni projelerle bu iş birliklerinin genişletilmesi yönünde fikir birliğine varıldı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ – 28.08.2024