REKTÖR ÇOMAKLI’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Çomaklı mesajında şu ifadelere yer verdi:

30 Ağustos imanlı bir milletin mücadelesinin sonucu, özgürlüğünün sembolüdür. Bir Zafer Bayramı olduğu kadar bir milletin yüz akı, alın teri, toprağa dökülen kanıdır. Vatanı düşmandan temizlemenin, imkânsızlıklarla süren bir savaşın sonundaki büyük zaferin adıdır.

30 Ağustos Zafer Bayramı bizim için sonsuz bir gurur gündür. Bize bu büyük zaferin onuru ile yaşamak mutluluğunu veren başta Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizin yanı sıra elinden gelen ne varsa tam bağımsızlık adına veren herkesi, “ilelebet payidar kalacak” bir vatan bıraktıkları için saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Prof. Dr. Ömer Çomaklı

REKTÖR