ÜNİVERSİTE-BELEDİYE İŞ BİRLİKLERİ GÜÇLENİYOR

Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser, kurumlar arası ilişkileri güçlendirmek ve çeşitli iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Eser'e ziyaretinde Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Müdürü Savcı Faruk Mert'te eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çomaklı, Erzurum’un ilçeleriyle birlikte kalkınması ve hak ettiği yere gelmesi için tüm kurumlara önemli görevler düştüğünü belirterek, bu doğrultuda gerçekleştirilecek çalışmaların el birliğiyle yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

“Yüksek Okullarımız İlçelerin Gelişmesine Katkı Sağlıyor”

Erzurum'un önemli ilçelerinden biri olan Narman’da Atatürk Üniversitesinin meslek yüksekokulunun bulunduğuna dikkat çekerek sözlerine başlayan Rektör Çomaklı, Narman Meslek Yüksekokulunun ilçenin gelişmesine ve ilerlemesine yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

Bilimsel çalışmaların yanında toplumla olan bağın güçlendirilmesi adına zaman zaman ilçelere ziyaretler gerçekleştirdiğine değinen Rektör Çomaklı, kaymakamlıklar, belediye başkanları ve diğer tüm paydaşlar ile iletişimi daima diri tuttuklarını söyleyerek, ziyaretlerinden dolayı Başkan Burhanettin Eser’e teşekkür etti.

Atatürk Üniversitesinin varlığının Narman ilçesi için avantaj olduğunu söyleyen Başkan Eser, süreç içerisinde sık sık bir araya gelerek şehrin ortak paydasında buluşacaklarını ve üniversite-belediye iş birliğini çok önemsediklerini işaret ederek bu doğrultuda önemli çalışmaların altına imza atan Rektör Çomaklı ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Çomaklı, yıl sonunda tamamlanması planlanan Türkiye’nin 2023 Vizyon Projesi Doğu Anadolu Gözlemevi (DAG) hakkında Başkan Eser ile bilgi paylaşımında bulundu.

KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ