Tıp Fakültesi

YENİ NESİL ÜNİVERSİTE TASARIM VE DÖNÜŞÜM PROJESİ ÇERÇEVESİNDE BİRİM YÖNETİCİLERİYLE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI

Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi Çerçevesinde Birim Yöneticileriyle Kültürel Dönüşüm Çalışmaları kapsamında Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Rektör yardımcılarının da katılımıyla Tıp Fakültemiz Dekan, dekan yardımcıları, Fakülte Yönetim kurulu üyeleri ve Anabilim başkanları ile 15.09.2021 tarihinde Üniversitemiz Mavi salonunda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Yeni Nesil Üniversite vizyonunun ufuk açıcı bir konumda olduğunu ifade eden Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 250’den fazla dış, binden fazla da iç paydaşın katılımıyla şimdiye kadar 19 adet arama konferansının gerçekleştiğini aktardı. Atatürk Üniversitesi, dünya üniversiteleri arasında ilk 500’ü hedefleyen ve birçok alanda da bu sıralamaya giren bir performans sergilediğini, bunu daha da yukarı taşımak için tüm mensuplarımıza önemli görevler düştüğünü, gerçekleşen kültürel dönüşüm çalışmaları neticesinde de birimlerimizin başarı grafiğinin yükseleceğini, bu kapsamda Tıp Fakültesinin yapmış olduğu katkının Üniversitemiz için çok değerli olduğunu ifade etti.

Üniversitenin genel verilerinin derlendiğini hem fakülte bazlı analizlerin yapıldığını, hem de öğretim üyeleri özelinde verilerin toplandığını ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Keskin ise, Tasarım ve Dönüşüm Projesi ile çehresi değişen Atatürk Üniversitesinin misyon alanlarının harmanlanmasından oluşan 7 katmanda yeni konumlanma ve farklılaşma stratejilerinin hayata geçirildiğini söyledi.

Fakülte dekanımız Prof. Dr. Fatih Albayrak ise Yeni Nesil Üniversite vizyonu çerçevesinde Fakültemizde Eğitim, Araştırma, Topluma katkı ana başlıklarında gerçekleştirilen faaliyetlerden oluşan bir sunum gerçekleştirdi. Prof. Dr. Albayrak, her zaman çok zor şartlarda fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Toplantı, rektör yardımcıları ve öğretim üyelerinin değerlendirmeleri ile sona erdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Atatürk