Gastronomi ve Mutfak Sanatları

AKADEMİK KADRO

PROFİL BİLGİSİ

Prof. Dr. Murat TOSUN
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
E-Posta muratt@atauni.edu.tr
Telefon +90 442 231 5409 

Eğitim

  • Lisans, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, 1995
  • Yüksek Lisans, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, 1999
  • Doktora, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, 2004

PROFİL BİLGİSİ

Doç. Dr. Hüseyin BOZ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
E-Posta huseyinboz@atauni.edu.tr
Telefon +90 442 231 5421 

Eğitim

  • Lisans, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, 1997
  • Yüksek Lisans, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, 2008
  • Doktora, Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği A.B.D, 2012

PROFİL BİLGİSİ

Doç. Dr. Neslihan ÇETİNKAYA
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
E-Posta nserceoglu@atauni.edu.tr
Telefon +90 442 231 5407 

Eğitim

  • Lisans, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, 2009
  • Yüksek Lisans, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği, 2011
  • Doktora, Atatürk Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği, 2015

PROFİL BİLGİSİ

Doç. Dr. Zühal OKCU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
E-Posta zuhalokcu@atauni.edu.tr
Telefon

Eğitim

PROFİL BİLGİSİ

Dr. Öğr. Üyesi Emine MACİT
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
E-Posta emine.macit@atauni.edu.tr
Telefon

Eğitim

PROFİL BİLGİSİ

Dr. Öğr. Üyesi Emre AKOĞUL
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
E-Posta emre.akogul@atauni.edu.tr
Telefon +90 442 231 5423 

Eğitim

PROFİL BİLGİSİ

Dr. Öğr. Üyesi Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
E-Posta zuhal.aksakalli@atauni.edu.tr
Telefon +90 442 231 5410 

Eğitim

PROFİL BİLGİSİ

Öğr. Gör. Ferhat BOZTOPRAK
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
E-Posta ferhat.boztoprak@atauni.edu.tr
Telefon

Eğitim

  • Lisans, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu,

PROFİL BİLGİSİ

Arş. Gör. Samuray Hakan BULUT
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
E-Posta samuraybulut@atauni.edu.tr
Telefon +90 442 231 5414 

Eğitim

  • Lisans, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, 2021
  • Yüksek Lisans, Anadolu Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, 2023
Atatürk
Üniversitesi
Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü
25240 Erzurum
Rektörlük: +90 442 231 1111
Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi: +90 850 255 0282
Araştırma Hastanesi: +90 442 344 6666
Klinik Diş Hekimliği: +90 442 236 0944

Üniversite Tercihleri

Takip Edin


Radyo Üniversite


Üniversite Yayınevi