Basında Atatürk Üniversitesi
17.02.2020

PUSULA GAZETESİ

POTANIN SULTANLARI

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları Ortaokullar Arası Basketbol İl Birinciliğinde Erzurum'u temsil etme hakkı elde etti.

13.02.2020

FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN KAPI KAPI DOLAŞTILAR

Kırsal alandaki kadınlara meme kanseri konusunda farkındalık kazandırılması projesi tamamlandı.

13.02.2020

PUSULA GAZETESİ

UZUNDERE'NİN POTANSİYELİNİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Uzundere Kaymakamı Hakan Şeker ve Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, ortaklaşa olarak yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak üzere Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

11.02.2020

ERZURUM'UN GELECEĞİ KONUŞULDU

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurum Gazeteciler Cemiyetinin (EGC) misafiri oldu.

05.02.2020

TÜRKİYE GAZETESİ

BAŞKAN SEKMEN: TESİSLERİN ÇOĞALMASINA ÖNEM VERİYORUZ

Rektör Çomaklı; GHUAM'a bağlı süt ve ekmek fabrikası ile koyunculuk ve sığır merkezlerini ziyaret eden Başkan Sekmen’e, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

04.02.2020

TÜRKİYE GAZETESİ

MODERN TEKNİKLERLE SEBZE ÜRETİLECEK

Erzurum'da tahsis edilen arazide sebze üretimi için Atatürk Üniversitesinin teknik desteği ve teknolojik donanımlarından yararlanılacak.

04.02.2020

BAŞKAN SEKMEN ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE

Yeni Nesil Üniversite vizyonu çerçevesinde yol haritasını belirleyen ve bu doğrultuda birçok projeyi hayata geçiren Atatürk Üniversitesinde dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Bu dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve detaylı bilgi almak üzere Atatürk Üniversitesini ziyaret eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e Rektör Çomaklı eşlik etti.

31.01.2020

YENİGÜN GAZETESİ

ERZURUM'DA BİYO-ATAK

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ulusal ve uluslararası düzeyde ürettiği teknoloji ve bilimsel araştırmaların yanında verdiği eğitim-öğretimle ön plana çıkan Bitki Koruma Bölümünde çeşitli incelemelerde bulundu.