Basında Atatürk Üniversitesi
18.12.2019

ERZURUM GAZETESİ

ATAUNİ, 85 BİN ÖĞRENCİYE HAMİLİK YAPIYOR

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, şehrin paydaşları ile ortak hareket etmek, onların çalışma alanlarını genişletmek, birlik ve beraberlik anlayışına katkı sunmak üzere gerçekleştirdiği ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

REKTÖR ÇOMAKLI, ANKADEMİA EĞİTİM KULÜBÜNÜN KONUĞU OLDU

İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezinde, Ankademia Eğitim Kulübü tarafından düzenlenen Bilimsel ve Küresel Sohbet programında kulüp üyeleri ve katılımcılar ile bir araya gelen Prof. Dr. Çomaklı, öğrencilik anılarını ve şimdiye kadar edindiği tecrübeleri öğrenciler ile paylaştı.

GÜNEBAKIŞ GAZETESİ

YÜZLERCE TÜRDEN 2500 ADET BÖCEK ERZURUM'DA SERGİLENİYOR

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri yaz mevsiminde Türkiye'nin farklı bölgelerinden topladıkları yüzlerce türden böcekleri sergiledi.

BİYOMEDİKAL ÜRÜNLERİN ERZURUM'DA ÜRETİLMESİ İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ithalatın önemli bir kalemini oluşturan biyomedikal ürünlerin Erzurum’da üretilme potansiyelini görüşmek üzere Erzurumlu iş insanları ile bir araya geldi.

12.12.2019

YENİGÜN GAZETESİ

ÇOMAKLI: HEDEFİMİZ İLK 5

Atatürk Üniversitesi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, "Üniversitemiz Türkiye'nin en güçlü üniversitelerinden birisi" dedi.

ALAEDDİN YAVAÇCA İLE BİR ÖMÜR

Atatürk Üniversitesi Konservatuarı tarafından "Alaeddin Yavaşca ile Bir Ömür" söyleşisi düzenlendi.

PUSULA GAZETESİ

TARIMDA SESSİZ MÜTTEFİĞİMİZ: TOPRAK

5 Aralık Dünya Toprak Günü nedeniyle Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi konferans salonunda "Tarımda Sessiz Müttefiğimiz: Toprak" konulu konferans düzenlendi.

GÜNEBAKIŞ GAZETESİ

ÖĞRENCİLERİN ADRESİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Türkiye'de üniversiteye kayıtlı öğrenci sayısı açıklandı. Atatürk Üniversitesi en çok kayıt yaptıran 3. üniversite oldu.