Eğitim Bilimleri Enstitüsü

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

ÖNERİ VE TEZ YAZIM KILAVUZLARI

Lisansüstü öğrenciler için Tez Öneri Yazım Kılavuzu, Tez Yazım Kılavuzu  ve Kabul ve Onay Tutanağı - Etik ve Bildirim Sayfası dosyalarına aşağıdan erişilebilir. Yine tez ve/veya tez önerisi yazımında kolaylık sağlaması amacıyla biçim ayarları yapılmış tez ve tez öneri şablonları hazırlanmıştır. Tez veya tez önerisi yazımına başlamadan önce kendinize uygun olan şablonu indirip ilgili dosya üzerinde dosyanın biçim özelliklerini bozmadan tez veya tez önerinizi yazınız.

Bütün kılavuz ve şablonlar ihtiyaç duyuldukça güncellenmektedir. Tez önerinizi veya tezinizi Enstitüye teslim etmeden önce güncel kılavuza göre hazırladığınızdan emin olmak için bu sayfayı mutlaka kontrol ediniz. Eğer kılavuzlarda dikkatinizi çeken hatalar tespit ederseniz lütfen egitbil@atauni.edu.tr adresine hatanın olduğu kaynak, sayfa ve hata bilgisiyle birlikte bilgi veriniz.